Když je zapnuto, vložení obrázku ze souboru, vložení nebo přetažení vyžaduje volitelný popis. Když je vypnuto, obrázek se přidá okamžitě.
Volitelné popisy pomáhají uživatelům čtecích zařízení porozumět vloženým obrázkům.
Na této stránce nejsou žádné obrázky s popisem.